• Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  Reacties
  Ik wilde het gebruiken voor een blokkeerplaat op een motor, maar uiteindelijk werd er 8 mm aluminium gebruikt, omdat het gemakkelijker te snijden, vormen en boren is, maar dit is kwaliteits-SS en ik zal het zeker gebruiken op een ander project.
 • Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  T.F.
  Het is wat het is. Wat valt er eigenlijk nog meer te zeggen?Ik heb er twee besteld.Beiden zijn zeer goed verpakt aangekomen. Geen kromtrekken, buigen of krassen.Aanbevolen!
 • Shandong TISCO Ganglian Stainless Steel Co,.Ltd.
  DMaan
  Het het kopen proces was gemakkelijk en efficiënt, en ik waardeerde de geschikte levering van mijn orde. Globaal, een grote ervaring.
Contactpersoon : Jenny
Telefoonnummer : 15261627657
whatsapp : +8615261627657

Legering niet Gegalvaniseerde de Pijp Dikke Muur Q235 Q345 van het Staallassen

Place of Origin jiangsu wuxi
Merknaam Galvanized Steel
Model Number Q195, Q215,Q235,Q345,ST37, A36,45# ,16Mn, SPHC,SGCC,CGCC

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Legering of niet Non-Alloy Vorm PIJP
Verbindingstype Lassen Speciale Pijp Dikke Muurpijp
Techniek ERW Oppervlaktebehandeling Gegalvaniseerd
Sectievorm Ronde of Vierkant Materiaal Gegalvaniseerd staal
Hoog licht

De Legering niet Gegalvaniseerde Pijp van het Staallassen

,

De gegalvaniseerde Q235-Pijp van het Staallassen

,

Q345 Gegalvaniseerde Lassende Pijp

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

Het gegalvaniseerde Staal Door buizen leiden is een type van de pijp van de staallijn dat een lassenverbinding kenmerkt en een dikke muur heeft. Het wordt gemaakt van non-alloy gegalvaniseerd staal en komt in zowel ronde als vierkante sectievormen. Dit type van staalpijp is sterk en duurzaam, makend het voor een brede waaier van toepassingen perfect. Het wordt ontworpen om zich tegen corrosie te verzetten en kan extreme temperaturen en druk weerstaan. Het gegalvaniseerde Staal Door buizen leiden is perfect voor gebruik in een verscheidenheid van industrieën, met inbegrip van olie en gas, petrochemische stof, en bouw.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Gegalvaniseerde Staalpijp
 • Speciale Pijp: Dikke Muurpijp
 • Oppervlaktebehandeling: Gegalvaniseerd
 • Verbindingstype: Lassen
 • Legering of niet: Non-alloy
 • Sectievorm: Ronde of Vierkant
 • Sleutelwoorden: Het gegalvaniseerde Staal Door buizen leiden, Gegalvaniseerde Staalwaterpijp, Gegalvaniseerde Staalbuis
 

Technische Parameters:

Attributen Waarde
Verbindingstype Lassen
Techniek ERW
Oppervlaktebehandeling Gegalvaniseerd
Vorm Pijp
Sectievorm Ronde of Vierkant
Materiaal Gegalvaniseerd Staal
Speciale Pijp Dikke Muurpijp
Legering of niet Non-alloy
 

Toepassingen:

De gegalvaniseerde staalpijpen worden wijd gebruikt in diverse toepassingen. Bijvoorbeeld, kan het in drainagepijpen, ventilatiepijpen, montage, meubilair, en andere industriële behoeften worden gebruikt. De gegalvaniseerde staalpijp heeft een sterke merknaam, een modelaantal, en een oorsprong om kwaliteitsborging te verstrekken. Het wordt gemaakt met de techniek van ERW (Elektrisch Weerstandslassen), die een lassenprocédé is dat elektriciteit gebruikt om de randen van twee metaalvoorwerpen omhoog te verwarmen en dan hen samen te smelten. Deze pijp komt ook in verschillende vormen zoals rond of vierkant en is beschikbaar in een verscheidenheid van rangen zoals Q195, Q215, Q235, Q345, ST37, A36, 45#, 16Mn, SPHC, SGCC, en CGCC. Voorts is het ook beschikbaar en non-alloy in verschillende verbindingstypes zoals lassen. Bovendien heeft het een speciale oppervlaktebehandeling van het galvaniseren. Daarom is de Gegalvaniseerde Staalpijp een betrouwbare keus voor drainagepijp, ventilatiepijp, montage, meubilair, en andere industriële behoeften.

 

Aanpassing:

De aangepaste Dienst van Gegalvaniseerde Staalpijp

Wij bieden de naar maat gemaakte dienst voor Gegalvaniseerde Staalpijp met merknaam Gegalvaniseerd Staal, modelaantallen Q195, Q215, Q235, Q345, ST37, A36,45#, 16Mn, SPHC, SGCC, CGCC, van Jiangsu Wuxi aan. Onze Gegalvaniseerde Pijp van de Staallijn, het Gegalvaniseerde Staal Door buizen leiden, Gegalvaniseerde Metaalpijp is beschikbaar in non-alloy, legeringstype, is het gebruiken van ERW-techniek en oppervlaktebehandeling gegalvaniseerd. De sectievorm kan rond of vierkant zijn.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Gegalvaniseerde Staalpijp

De gegalvaniseerde staalpijpen worden gemaakt van staal dat met zink voor corrosieweerstand met een laag is bedekt. Zij worden algemeen gebruikt in loodgieterswerk, HVAC, en andere bouwtoepassingen. Wij bieden een verscheidenheid van technische ondersteuning en de dienstopties aan om ervoor te zorgen dat uw gegalvaniseerde staalpijp zoals verwacht werkt en behoorlijk gehandhaafd.

De installatiediensten

Ons team van ervaren technici kan de installatiediensten voor uw gegalvaniseerde staalpijp verlenen. Wij zullen ervoor zorgen dat de pijp behoorlijk aan andere componenten in het systeem wordt aangesloten, en dat het behoorlijk functioneert.

Het oplossen van problemenhulp

Als u problemen met uw gegalvaniseerde staalpijp ervaart, kunnen onze technici het oplossen van problemenhulp verlenen om u te helpen de kwestie identificeren en oplossen. Wij kunnen reparatie en onderhouds de diensten ook verlenen helpen de prestaties en de levensduur van uw pijp handhaven.

Vervanging en Garantie de Diensten

Als uw gegalvaniseerde staalpijp beschadigd is of te vroeg ontbreekt, kunnen wij de vervangingsdiensten verlenen en om het even welke toepasselijke garanties eren. Ons team van deskundigen zal doen wat het neemt om uw pijpwerken ervoor te zorgen de manier het zou moeten.

 

Verpakking en het Verschepen:

Gegalvaniseerde en Staalpijp die verschepen verpakken:

De gegalvaniseerde staalpijp wordt typisch verscheept in bundels van 2-3 stukken die veilig verpakt in plastiek zijn of omslag met de kappen van het kartoneind krimpen. De pijp wordt ook beveiligd met staal vastbindend en in een houten krat verscheept om eender welke schade tijdens doorgang te verhinderen.

 

FAQ:

Q&A op Gegalvaniseerde Staalpijp
Q1: Wat is een gegalvaniseerde staalpijp?
A1: De gegalvaniseerde staalpijp is een staalpijp die met zink met een laag is bedekt. Deze deklaag beschermt het staal tegen corrosie en roest, die de het leven en duurzaamheid van de pijp kunnen uitbreiden. Q2: Wat zijn de materiële types van gegalvaniseerde staalpijpen?
A2: De gegalvaniseerde staalpijpen worden hoofdzakelijk gemaakt van Q195, Q215, Q235, Q345, ST37, A36,45#, 16Mn, SPHC, SGCC en CGCC. Q3: Waar wordt de gegalvaniseerde staalpijp gemaakt?
A3: De gegalvaniseerde staalpijpen worden gemaakt in Jiangsu Wuxi, China. Q4: Wat zijn de voordelen van gegalvaniseerde staalpijpen?
A4: De gegalvaniseerde staalpijp is corrosiebestendig, roestvrij, en heeft een lange levensduur. Het is ook gemakkelijk te installeren en te handhaven. Q5: Wat is de toepassing van gegalvaniseerde staalpijp?
A5: De gegalvaniseerde staalpijpen worden wijd gebruikt op bouw, loodgieterswerk, gas, het verwarmen, watervoorziening en andere gebieden.