lopende band

De productspecificatie is: dikte 2,0~ 12.7mm, breedte 800 ~ 1600mm de ton van het broodjesgewicht Max30. De bouw van de tweede het koude rollen productregel was begonnen op 1 December, 2013, en voltooid en gezet in verrichting in Maart, 2015.There zijn hoofdzakelijk twee 20 broodjes sengiel molen (ZRM), één onthardende het inleggen productielijn (CAPL), één reeks van de voorbereidingseenheid van de staalrol (CBL), één reeks van longitudinale scheerbeurteenheid (STL) en zes reeksen van rolmateriaal. Rolverpakking (Rolverpakking) 1 reeks. De productspecificatie van de fabriek is (0.3~5.0) * (1000~1600) mm. Wij introduceerden DMS 20 van Frankrijk - rol sendzimir molen; CAPL-materiaal allen van geïntroduceerd Duitsland, Holland en andere Europese landen. De machine van het laserlassen van productielijn wordt gebruikt voor het eerst in de het roestvrije staalindustrie van China. Ontvet materiaal was geïnstalleerd om multi-staalproductie te verzekeren. De online toepassing van SPM en TL verminderde effectief productiekost. De rug - het opeenvolgingsproduct wordt ingepakt in volledige automatische staalrol.
Onze hoofdproducten met inbegrip van roestvrij staalpijp, roestvrij staalplaat, roestvrij staalbar, roestvrij staalrol, roestvrij staal ronde bar, Roestvrij staal vierkante buis, roestvrije I-straal, roestvrij hoekstaal, roestvrij staalkanaal, Hastelloy-legering, enz. Ons bedrijf heeft het meest geavanceerde productiemateriaal wat de voordeligste productkwaliteit waarborgen. Hoogst gebaseerd bij kwaliteitsproducten en de beste dienst, hebben wij cliënten ontwikkelen in de hele wereld, worden onze producten wijd gebruikt in de industrie in de V.S., Duitsland, India, Iran, Doubai, Irak, Vietnam, Ierland, Singapore&n bsp; , etc. De specificaties zijn volledig en de prijs is gunstig. Ons bedrijf kan tot diverse niet genormaliseerde specificaties namens klanten opdracht geven. , kunnen de speciale materiële staalproducten, aan uw deur worden geleverd, snel tot opdracht gevend.

OEM / ODM

De productspecificatie is: dikte 2,0~ 12.7mm, breedte 800 ~ 1600mm de ton van het broodjesgewicht Max30. De bouw van de tweede het koude rollen productregel was begonnen op 1 December, 2013, en voltooid en gezet in verrichting in Maart, 2015.There zijn hoofdzakelijk twee 20 broodjes sengiel molen (ZRM), één onthardende het inleggen productielijn (CAPL), één reeks van de voorbereidingseenheid van de staalrol (CBL), één reeks van longitudinale scheerbeurteenheid (STL) en zes reeksen van rolmateriaal. Rolverpakking (Rolverpakking) 1 reeks. De productspecificatie van de fabriek is (0.3~5.0) * (1000~1600) mm.

R & D

Ons bedrijf heeft het meest geavanceerde productiemateriaal wat de voordeligste productkwaliteit waarborgen. Hoogst gebaseerd bij kwaliteitsproducten en de beste dienst, hebben wij cliënten ontwikkelen in de hele wereld, worden onze producten wijd gebruikt in de industrie in de V.S., Duitsland, India, Iran, Doubai, Irak, Vietnam, Ierland, Singapore&n bsp; , etc. De specificaties zijn volledig en de prijs is gunstig. Ons bedrijf kan tot diverse niet genormaliseerde specificaties namens klanten opdracht geven. , kunnen de speciale materiële staalproducten, aan uw deur worden geleverd, snel tot opdracht gevend.

Laat een bericht achter